Rogalikarki

Rogalikarki to urządzenia o nowoczesnej, a zarazem prostej konstrukcji, co gwarantuje bezawaryjną i cichą pracę. Służą do wałkowania i zwijania kęsów ciasta
w zakresie wagowym 15 – 1500g na wszelkiego rodzaju produkty bez nadzienia m.in. na: rogaliki, paluchy, krótkie bagietki. Wałkowanie i rolowanie kęsów ciasta jest wykonywane przez zastosowanie dwóch cylindrów i taśm. Rogalikarki posiadają pełną regulację wielkości i długości zawijanych kęsów. Regulacja odległości pomiędzy taśmami roboczymi jest bardzo prosta. Urządzenia są łatwe w czyszczeniu.

Opis

Model ROLL 600 ROLL 600 z modułem wydłużającym Stół wydłużający
Gramatura g 15 – 1500 15-1500 15-1500
Moc kW 0,65 0,65 0,18
Szerokość stołu mm 600 600 600
Szerokość mm 820 830 800
Długość mm 840 1740 1150
Wysokość mm 1190 1190 890
Waga kg 155 202 85

ZOBACZ REALIZACJE

Realizacje

ZAPYTAJ O PRODUKT

Kontakt