Wałkownice ze stacja wykrojniczą

Opis

Profesjonalne wałkownice do ciasta z podstawą jezdną, sterowane ręcznie, usprawniają proces obróbki ciasta poprzez przyspieszenie procesu wałkowania. Wałkownice nadają się do rozwałkowywania ciasta francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego, kruchego a nawet drożdżowego. Oferowane urządzenia są solidne i niezawodne, nadają się w pełni do małych i średnich piekarni. Przy wałkowaniu ciasta nie jest ono „męczone”.
Przy produkcji wałkownic zastosowano jedynie wysokiej jakości materiały oraz atestowane taśmy, dzięki czemu możemy zagwarantować długoletnią, bezawaryjną pracę urządzeń. Konstrukcja oraz precyzyjna regulacja grubości ciasta umożliwia wałkowanie szczególnie cienkich produktów nawet do 1 mm.

Model Wymiary

taśmy

Średnica walców Rozstaw walców Prędkość

taśmy

Moc Waga
SF 600P-120 600 / 1200 80 0 – 50 10 – 60 0,75 260
SF 600P-140 600 / 1400 80 0 – 50 10 – 60 0,75 270

Model

Wymiary (mm)

A B C D E F G
SF 600-120 600 1316 2770 3285 620 1163 1055
SF 600-140 600 1516 3170 3685 620 1163 1055

Zapytaj o produkt