Piece obrotowe BOSS

Piece obrotowe Boss łączą innowacyjność i technologię
z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem i tradycją włoskiej firmy Real Forni. Maksymalna wydajność, zredukowane wymiary pieca i niskie zużycie energii to kluczowe cechy, które pozwalają oszczędzić energię, miejsce oraz zmniejszyć koszty i poprawić rezultat wypiekanych produktów.

Wydajność produkcji nie do pobicia
Tylko 50.000 kcal/h żeby osiągnąć pożądaną temperaturę! Jest to możliwe, kiedy piec wyposażony jest w dwa potężne wentylatory
i wymiennik o potrójnym obiegu oraz 3 warstwy wełny mineralnej zapewniające perfekcyjną izolację.

Kompaktowe rozmiary i OBSŁUGA OD FRONTU
Piece obrotowe zajmują mało powierzchni w porównaniu do swojej powierzchni wypiekowej. Wszystkie elementy wymagające kontroli są umiejscowione w przedniej części pieca i są łatwo dostępne. W ten sposób piece można umieszczać jeden obok drugiego z tylną częścią przy ścianie, oszczędzając przy tym dużo przestrzeni w piekarni.