Miesiarki spiralne z dzieżą stałą 45 – 80

Opis

Miesiarki spiralne z dzieżą stałą są niezastąpione w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach, kuchniach hotelowych.  Doskonale sprawdzają się przy miesieniu, ucieraniu, wyrabianiu oraz ugniataniu ciast.

Miesiarki spiralne z dzieżą stałą są niezastąpione w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach, kuchniach hotelowych.

Możliwość przygotowania wszystkich rodzajów ciast: pszennych, mieszanych oraz żytnich.

Możliwość regulacji przez technologa obrotów na pierwszym i drugim biegu – indywidualny dobór prędkości miesienia ciasta.

Czytelny i przejrzysty pulpit sterowniczy, ledowe podświetlenie dzieży oraz dokładny pomiar temperatury.

Dodatkowe, niezależne, awaryjne sterowanie na wypadek awarii systemu elektronicznego.

Równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nie przekraczającej 5% objętości dzieży.

Cicha praca maszyny dzięki zastosowaniu przekładni pasowych.

Skrzynka elektryczna w standardzie wykonana ze stali nierdzewnej.

Maszyny produkowane zgodnie z obowiązującymi normami CE przy zastosowaniu najnowszych standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.

Model MST 45 MST 60 MST 80
Pojemność dzieży dm3 45 60 80
Ilość ciasta max / min kg 25 / 1,5 40 / 2 60 / 3
Ilość mąki kg 15 25 37
Obroty miesidła 1 bieg obr / min 70 – 120 70 – 120 70 – 120
Obroty miesidła 2 bieg obr / min 160 – 220 160 – 220 160 – 220
Moc zainstalowana kW 2,2 3 3
Szerokość mm 691 691 691
Długość mm 916 916 916
Wysokość mm 1178 1178 1178

 

ZAPYTAJ O PRODUKT