Piece obrotowe BOSS
Opis
Piece obrotowe Boss łączą innowacyjność i technologię
z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem i tradycją włoskiej firmy Real Forni. Maksymalna wydajność, zredukowane wymiary pieca i niskie zużycie energii to kluczowe cechy, które pozwalają oszczędzić energię, miejsce oraz zmniejszyć koszty i poprawić rezultat wypiekanych produktów.
Wydajność produkcji nie do pobicia
Tylko 50.000 kcal/h żeby osiągnąć pożądaną temperaturę! Jest to możliwe, kiedy piec wyposażony jest w dwa potężne wentylatory
i wymiennik o potrójnym obiegu oraz 3 warstwy wełny mineralnej zapewniające perfekcyjną izolację.
Kompaktowe rozmiary i OBSŁUGA OD FRONTU
Piece obrotowe zajmują mało powierzchni w porównaniu do swojej powierzchni wypiekowej. Wszystkie elementy wymagające kontroli są umiejscowione w przedniej części pieca i są łatwo dostępne. W ten sposób piece można umieszczać jeden obok drugiego z tylną częścią przy ścianie, oszczędzając przy tym dużo przestrzeni w piekarni.
Model | BOSS 60.80 R | BOSS 60.80 | BOSS 60.100 | |
Ilość półek | szt. | 16 / 18 | 18 / 20 | 18 / 20 |
Wymiary | mm | 60 x 80 | 60 x 80 | 60 x 100 |
Pow. wypiekowa | m2 | 7,7 / 8,6 | 8,6 / 9,6 | 10,8 / 12,0 |
Moc elektryczna | kW | 2,4 | 2,4 | 2,4 |
Moc grzewcza | kW | 52 | 58 | 72 |
Wymiar A | mm | 1440 | 1440 | 1600 |
Wymiar B | mm | 1370 | 1370 | 1530 |
Wymiar C | mm | 2150 | 2150 | 2310 |
Wymiar H | mm | 2340 | 2540 | 2540 |