Piece cyklotermiczne

Opis

Piece piekarskie cyklotermiczne typu PKC (ogrzewane olejem lub gazem) przeznaczone są do wypieku chleba żytniego, mieszanego, pszennego oraz bułek i rogali. Są niezwykle wszechstronne i gwarantują maksymalną wydajność, a także niezawodność przez cały okres użytkowania. Wypiek odbywa się bezpośrednio na płytach hertowych bądź blachach wypiekowych. Wieloletnie doświadczenie w produkcji urządzeń piekarniczych poparte nowym spojrzeniem na jakość projektu i wykonania, pozwoliło na uzyskanie produktu spełniającego wymagania stawiane przez najbardziej wymagających użytkowników.

Model PKC 8 PKC 10 PKC 15 PKC 18
Powierzchnia wypiekowa m2 8 10 15 18
Moc elektryczna kW 4 4 4,5 5
Moc grzewcza kW 45 65 100 125
Napięcie V 230 / 400 230 / 400 230 / 400 230 / 400
Szerokość komory wypiekowej mm 1240 1240 1860 1860
Długość komory wypiekowej mm 1600 2100 2100 2500
Szerokość mm 1850 1850 2500 2500
Długość mm 3000 3500 3500 4000
Wysokość mm 2300 2300 2300 2300
Masa kg 3200 3400 4400 5000

Zapytaj o produkt