Ubijaczki planetarne UC

Opis

Każdy biznes wymaga wkładu finansowego, w tym środków, które przeznacza się na wyposażenie. Urządzenia wykorzystywane w branżach gastronomicznych są niezwykle cenne, mogą zadecydować o zyskach lub stratach prowadzonego biznesu. Warto wybierać produkty od sprawdzonych dostawców.

Zastosowanie ubijaczek planetarnych

Ubijaczki sprawdzą się w każdym zakładzie cukierniczym, piekarniczym i gastronomicznym, w którym podczas przygotowywania produktów ważne jest dokładne i szybkie mieszanie. Płynna regulacja obrotów (do 300 obrotów na minutę), którą zapewnia falownik, wpływa na właściwe wyrabianie różnorodnych mas, kremów i ciast. Urządzenie może być wykorzystywane również do przetwarzania produktów, w tym m.in.: mąki, jajek, oleju, kakao, mięsa siekanego i wielu innych.

Ubijaczki cukiernicze sprzedawane są wraz z kotłem oraz trzema narzędziami roboczymi, które klient może dowolnie dobierać w zależności od własnych potrzeb. Opcjonalnie proponujemy również – aby zwiększyć komfort korzystania z urządzeń – do wszystkich oferowanych przez nas kotłów: redukcje, wózki transportowe i stojaki do kotłów.

Zalety

Urządzenia oferowane przez firmę IBIS mają różne pojemności, od 20 do 100 l, które można dopasować do własnych potrzeb produkcyjnych. Ubijaczki do mas zaprojektowano w taki sposób, aby były maksymalnie wydajne i pozwalały na długotrwałe ich użytkowanie przy jak najmniejszym wkładzie w ich utrzymanie.

Są to maszyny niezawodne, trwałe i solidne. Ponadto bardzo proste w obsłudze dzięki wyposażeniu urządzenia w przejrzysty i czytelny pulpit. Bezpieczeństwo pracy urządzenia zapewnia łatwe i bezpieczne mocowanie kotła oraz jego dokładne przyleganie do ubijaczki.

Czytelny i przejrzysty pulpit sterowniczy oraz ledowe podświetlenie kotła.

Cicha i bezobsługowa praca przekładni planetarnej.

Łatwe i bezpieczne mocowanie narzędzi i dokładne ich przyleganie do kotłów.

Komfortowa obsługa dzięki praktycznym wózkom i stojakom do transportu kotłów.

Płynna regulacja do 300 obrotów/min (falownik).

Zdejmowanie kotłów bez demontażu narzędzia (wersja „H”).

Elektryczne podnoszenie i opuszczanie kotłów (wersja „H”).

Pełna osłona kotła ze stali nierdzewnej (opcja).

Zawór spustowy montowany w spodzie kotła (opcja).

Skrobak czyszczący dzieżę (opcja, wersja „H”).



UBIJACZKI Z MANUALNYM PODNOSZENIEM KOTŁA

UBIJACZKI Z AUTOMATYCZNYM PODNOSZENIEM KOTŁA

ZAPYTAJ O PRODUKT