Miesiarki spiralne z dzieżą stałą 45 – 80

Opis

Miesiarki spiralne z dzieżą stałą są idealne do miesienia, ucierania, wyrabiania, ugniatania ciast. Doskonale sprawdzają się przy ciastach pszennych, drożdżowych oraz ciastach ciężkich. Są niezastąpione w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach, kuchniach hotelowych. Specjalny profil miesidła gwarantuje równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nie przekraczającej 5% objętości dzieży.

Miesiarki o niewielkich gabarytach idealne do mniejszych zakładów.

Możliwość regulacji przez technologa obrotów na pierwszym i drugim biegu.

Płynna zmiana obrotów.

Automatyczne unieruchomienie miesiarki po podniesieniu osłony dzieży.

Cicha praca maszyny dzięki zastosowaniu przekładni pasowych.

Ledowe podświetlenie dzieży oraz dokładny pomiar temperatury.

ZAPYTAJ O PRODUKT