Opis
Miesiarki spiralne z dzieżą stałą są niezastąpione w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach, kuchniach hotelowych. Doskonale sprawdzają się przy miesieniu, ucieraniu, wyrabianiu oraz ugniataniu ciast.
Miesiarki spiralne z dzieżą stałą są niezastąpione w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach, kuchniach hotelowych.
Możliwość przygotowania wszystkich rodzajów ciast: pszennych, mieszanych oraz żytnich.
Możliwość regulacji przez technologa obrotów na pierwszym i drugim biegu – indywidualny dobór prędkości miesienia ciasta.
Czytelny i przejrzysty pulpit sterowniczy, ledowe podświetlenie dzieży oraz dokładny pomiar temperatury.
Równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nie przekraczającej 5% objętości dzieży.
Cicha praca maszyny dzięki zastosowaniu przekładni pasowych.
Skrzynka elektryczna w standardzie wykonana ze stali nierdzewnej.
Maszyny produkowane zgodnie z obowiązującymi normami CE przy zastosowaniu najnowszych standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
Model |
|
MST 45 |
MST 60 |
MST 80 |
Pojemność dzieży |
dm3 |
45 |
60 |
80 |
Ilość ciasta max / min |
kg |
25 / 1,5 |
40 / 2 |
60 / 3 |
Ilość mąki |
kg |
15 |
25 |
37 |
Obroty miesidła 1 bieg |
obr / min |
70 – 120 |
70 – 120 |
70 – 120 |
Obroty miesidła 2 bieg |
obr / min |
160 – 220 |
160 – 220 |
160 – 220 |
Moc zainstalowana |
kW |
2,2 |
3 |
3 |
Szerokość |
mm |
691 |
691 |
691 |
Długość |
mm |
916 |
916 |
916 |
Wysokość |
mm |
1178 |
1178 |
1178 |