Miesiarki spiralne z dzieżą stałą 45 – 80

Opis

Miesiarki spiralne z dzieżą stałą są niezastąpione w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach, kuchniach hotelowych.  Doskonale sprawdzają się przy miesieniu, ucieraniu, wyrabianiu oraz ugniataniu ciast.

Miesiarki spiralne z dzieżą stałą są niezastąpione w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach, kuchniach hotelowych.

Możliwość przygotowania wszystkich rodzajów ciast: pszennych, mieszanych oraz żytnich.

Możliwość regulacji przez technologa obrotów na pierwszym i drugim biegu – indywidualny dobór prędkości miesienia ciasta.

Czytelny i przejrzysty pulpit sterowniczy, ledowe podświetlenie dzieży oraz dokładny pomiar temperatury.

Równomierne miesienie wszystkich składników ciasta, nawet przy jego małej ilości, nie przekraczającej 5% objętości dzieży.

Cicha praca maszyny dzięki zastosowaniu przekładni pasowych.

Skrzynka elektryczna w standardzie wykonana ze stali nierdzewnej.

Maszyny produkowane zgodnie z obowiązującymi normami CE przy zastosowaniu najnowszych standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.

Model MST 45 MST 60 MST 80
Pojemność dzieży dm3 45 60 80
Ilość ciasta max / min kg 25 / 1,5 40 / 2 60 / 3
Ilość mąki kg 15 25 37
Obroty miesidła 1 bieg obr / min 70 – 120 70 – 120 70 – 120
Obroty miesidła 2 bieg obr / min 160 – 220 160 – 220 160 – 220
Moc zainstalowana kW 2,2 3 3
Szerokość mm 691 691 691
Długość mm 916 916 916
Wysokość mm 1178 1178 1178

 

ZAPYTAJ O PRODUKT