Wywrotnice dzież

Opis

Wywrotnica dzież jest przeznaczona do podnoszenia i wywracania dzież z ciastem do innych maszyn. Produkujemy wywrotnice do wszystkich dostępnych na rynku modeli dzież. W każdym zakładzie liczy się dziś zwiększenie szybkości i efektywności produkcji przy jednoczesnym zapewnieniu bezpieczeństwa pracownikom.

Zastosowanie

Wywrotnice piekarnicze pozwalają przyspieszyć i usprawnić opróżnianie zawartości dzieży. IBIS zajmuje się produkcją wywrotnic, które będą mogły obsługiwać każdy rodzaj dzieży. Urządzenia wykonują wywrot na różne strony: prawo, lewo i do przodu. Możliwa jest regulacja wywrotu w piekarni +/- 10 centymetrów. Do każdej wywrotnicy jest dołączany – opcjonalnie w wyposażeniu standardowym – skrobak, służący do automatycznego czyszczenia dzieży z pozostałości ciasta.

Parametry

Na życzenie klienta możliwe jest wykonanie wywrotnicy z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. Wywrotnice wyposażone są również w bezobsługowe łożyska o podwyższonej wytrzymałości.

Zalety

Wywrotnica dzież IBIS zapewnia najlepszy stosunek ceny do jakości i niezawodności, dzięki czemu na jej zakup zdecydowało się już wielu przedsiębiorców z krajów całej Europy, w tym z Polski.

Produkujemy wywrotnice do wszystkich dostępnych na rynku modeli dzież.

Wywrot na prawo, lewo i do przodu.

Wysokość wywrotu do regulacji w piekarni ± 10 cm.

Skrobak umożliwiający automatyczne czyszczenie dzieży z pozostałości ciasta (opcja).

Wywrotnice wykonane w wysokogatunkowej stali nierdzewnej (opcja).

Manualny panel sterujący z wyłącznikiem bezpieczeństwa.

Osłona bezpieczeństwa zabezpieczona wyłącznikiem krańcowym.

Bezobsługowe łożyska o podwyższonej wytrzymałości gwarantujące długi okres pracy.


Zapytaj o produkt